Om os

Hesel Erhverv
 - dit specialfirma indenfor alt, vedrørende erhvervsejendomme og/eller erhvervslejemål.
Vort mål
- er stedse at være på forkant, med situationen, og dermed levere et seriøst, kvalificeret og kompetent stykke arbejde, til vores kunders tilfredshed.
Uvildig rådgivning
- kan efter vor opfattelse bedst leveres hvis man ikke er bundet af begrænsende aftaler. Hesel Erhverv er derfor et selvstændigt ejendomsmæglerfirma MDE, uden bindinger af nogen art, til hverken banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber.
Specialviden
- fås bedst i specialforretninger - således er det også når det drejer sig om erhvervsejendomsmarkedet. Hesel Erhverv beskæftiger sig alene med erhvervsejendomsmarkedet, så her finder du IKKE huse, forsikringer, rejser eller andet uvedkommende.
Uhøjtidelig
- rådgivning på "højtideligt niveau". Habitten er vores kedeldragt, men vi skelner ikke mellem vore kunder, der alle har krav på samme høje serviceniveau.
Du er altid velkommen
- til at kontakte os, for en uforpligtende drøftelse af, hvad du har på hjertet.
Ejendomsvurderinger
- kan bruges til meget. Vi udfører vurderinger til brug for årsregnskaber, kreditvurderinger, salgs-/købsovervejelser m.v.
Hvad er
- mit lejemål værd? Kan jeg som udlejer kræve lejen forhøjet? Kan jeg som lejer kræve lejen nedsat? Er mit lejemål noget værd (nøglepenge/indretning af lejede lokaler m.v.)?
Du har spørgsmålene - Vi giver dig svarene.
Ros og Ris
Er du tilfreds – Fortæl venner, bekendte og alle du kender.
Er du ikke tilfreds – Fortæl os det.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
 
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S